Description of Experience
This time come with us to the territory of Melgaço, not the mountains, but the valley of the River Miño, the Border River and the fishing grounds that come from the depths of time.
E do vinho, do Alvarinho, esse branco de excepção, e de outros com menos representatividade.
Mas há mais por aqui. Há queijo de cabra delicioso cuja visita à queijaria artesanal incluímos neste programa de 1 dia. Há a refeição na Quinta de Soalheiro, um símbolo de excelência no território, num local com vista de maravilhar.
Soalheiro que também fez renascer um velho hábito local, o cultivo de ervas aromáticas para fazer infusões ou para usos culinários.
E cuja produção haveremos de visitar antes de provarmos algumas variedades, acompanhadas de pão e mel local.
Experience details
TIME
● Início: 9h00
● Fim: 18h00
INCLUDED
● Guide service
● Transport
● Visit to the Prados de Melgaço cheese factory
● Gastronomic experience at Quinta de Soalheiro
● RC and personal accident insurance
● VAT
PRICES
● Mínimo: 4 pessoas | Máximo: 8
● 4 people: 150€
5 and 6 people: 140€ pax
7 and 8 people: 130€ pax
EXPERIÊNCIA GASTRONÓMICA
MENU
Selection of smoked meats from Quinta de Folga
● Prados de Melgaço Goat Cheese Board
● Bread and Bread from Melgaço
● The Pur Terroir olive oil and herb butter
● Grandma's rice and seasonal vegetables from our organic garden
● Vegetable salad from our organic garden
● Homemade desserts prepared with The Pur Terroir infusions and seasonal fruits
● The Pur Terroir Infusion
● Coffee
● Harmonisation with Soalheiro Alvarinho (Classic) 0.75 l
● Wine selection (additional supplement)
OPÇÃO VEGAN: bife de legume da época temperado com paprika fumada, em cama de puré de feijão, manteiga e molho chimichurri